ProFaction voor organisaties in de Zorg - ProFaction, Maatwerk in Bedrijfsvoering

Ga naar de inhoud
Download hieronder onze visie op kostenoptimalisatie in de Zorg
ZORGORGANISATIES

Het speelveld in "de zorg" is in de afgelopen jaren ingrijpend veranderd en veel organisaties (Care en Cure) staan voor grote uitdagingen zoals die op het gebied van regeldruk, menselijk kapitaal, ICT, financiering, aanbestedingen, stijgende kosten, risicomanagement, compliance en integriteit.

ProFaction is als netwerkorganisatie graag uw partner in Business. Door het inzetten van de beste materiedeskundigen behalen wij voor u resulaten die het verschil kunnen maken. Veelal ontbreekt het organisaties aan tijd en gerichte expertise, of aan onbekendheid met benchmarks en te verwachten realistische resultaten. Is dat bij u ook het geval? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Kostenmanagement

Als partner van een wereldwijd opererende organisatie, met de focus op kostenmanagement, verbeteren wij uw uitgaven aan indirecte kosten. De daaruit vrijkomende middelen kunt u vervolgens inzetten ter optimalisatie van uw primaire proces. Vaak werken wij in kostenverbeteringsprojecten op basis van no cure - no pay. Realiseren wij geen betere prijs/kwaliteitverhouding? Dan volgt er geen factuur.

Door te starten met kostenverbeteringen creëert u een financiële hefboom die u de ruimte geeft andere kwaliteitsverbeteringen door te voeren. Gemiddeld besparen wij 20% op uw "overige kosten" zonder dat u inlevert op kwaliteit. Indien gewenst brengen wij de mogelijkheden voor u in kaart.

Meer strategische zaken

Onze eigen know how, gecombineerd met de specialistische kennis binnen ons netwerk, kunt u inroepen op diverse terreinen. Raadpleeg voor de hoofdlijnen het item diensten of bel ons om eens vrijblijvend kennis te maken. Wij zijn u graag van dienst.


Terug naar de inhoud